"Aanraken || Liefdesverhaal"

Er was eens een man die aan kanker leed ... een kanker die niet kan worden behandeld. hij was 18 jaar oud en hij kon op elk moment sterven. zijn hele leven zat hij vast in zijn huis, verzorgd door zijn moeder, hij ging nooit naar buiten, maar hij was het zat om thuis te blijven en wilde eens een keer uitgaan.Dus vroeg hij zijn moeder en zij gaf hem toestemming. hij liep zijn blok af en vond veel winkels. hij passeerde een CD-winkel en keek even door de voordeur terwijl hij liep. hij stopte en ging terug naar de winkel kijken. hij zag een jong meisje van ongeveer zijn leeftijd en hij wist dat het liefde op het eerste gezicht was, hij opende de deur en liep naar binnen en keek naar niets anders dan zij. hij liep steeds dichterbij tot hij eindelijk bij de receptie was waar ze zat.Ze keek op en vroeg "KAN IK JE HELPEN", ze glimlachte en hij vond het de mooiste glimlach die hij ooit eerder had gezien dan haar geld ervoor.Wil je dat ik het voor je inpakt? 'Vroeg ze opnieuw haar schattige glimlach ruikend. Hij knikte en ze ging naar achteren.


Ze kwam terug met de ingepakte CD en gaf hem hem nam hij en liep de winkel uit. hij ging naar huis en vanaf dat moment ging hij elke dag naar die winkel en kocht een CD zoals hij elke dag deed en opnieuw ging ze naar de achterkant van de winkel en kwam terug met het ingepakt nam hij het en toen ze niet keek, hij liet zijn telefoonnummer achter op het bureau en raakte op ..... !!!!!!! RRRRRRRR !!!De moeder pakte de telefoon en zei: "HALLO" het was meisje !!! Ze vroeg om de jongen en de moeder staarde om te huilen en zei: "Weet je het niet? Hij is gisteren overleden ..."De rij was stil behalve het geschreeuw van de moeder van de jongen. Later op de dag. De moeder ging de jongenskamer binnen omdat ze hem wilde onthouden. Ze dacht dat ze zou beginnen met naar zijn kleren te kijken. Dus opende ze de kast. Ze stond oog in oog met stapels en stapels ongeopende cd's, ze was verrast al die cd's te vinden en pakte er een op en ging op het bed zitten en ze begon er een te openen.Binnenin was er een CD en toen het uit de verpakking werd gehaald, viel er een stuk papier uit. de moeder pakte het op en begon het te lezen.het zei: Hallo, ik vind U R echt schattig, wil je met me uit? hou van jacelyn


Liefde is ... Als je een enorm gevecht hebt gehad, maar dan besluit je ego opzij te zetten, houd je handen vast en zeg je "IK HOU VAN JE"

Post a Comment

0 Comments